Fotografen Allan Trolle

Mission |

Jeg skaber still billeder og motiver i bevægelse for reklamer og kampagner.
Billeder skal ikke alene leve i fotostudiet, men have lov til at udfolde sig i alle afskygninger hos modtageren.
Passionen ligger i at skabe opsigtsvækkende billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Hvordan arbejder jeg |

Jeg er i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet. Det er vigtigt for mig, at møde dig i øjenhøjde og vi sammen tager på en rejse mod, at opnå det bedste billede.
Derfor sætter jeg mig altid grundigt ind i dine opgaver. Er lydhørt overfor dine ønsker og ideer. Hvor jeg på samme tid også byder ind med min viden og erfaring.

Hvad leverer jeg |

Min fascination og passion ligger indenfor Still life, Virksomheds fortælling, Bevægelig billeder og Video.  Hvor du får gavn af min viden indenfor lyslægning, Photoshop og diverse teknikker. Hvilket alt sammen gør, jeg kan løse dine ideer.
Det er her det tekniske foran kameraet, og samarbejdet bag kameraet skal gå op i en højere enhed

Hvordan kan jeg hjælpe dig  |

Er du blevet nysgerrige, på det jeg kan og leverer. Og ville gerne høre hvordan jeg kan hjælpe dig, eller hvad muligheder du har ! Er du meget velkommen til at kontakte mig.