Fotografen Allan Trolle | Produkt – Still Life – Video

Mission |

Jeg skaber enestående stillbilleder og betagende motiver i bevægelse til reklamer og kampagner.
Billeder skal ikke alene leve i fotostudiet, men have lov til at udfolde sig i alle afskygninger hos modtageren.
Passionen ligger i at skabe opsigtsvækkende billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Hvordan arbejder jeg |

Jeg er i høj grad drevet af at samarbejde med kunden om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod, at opnå det bedste billede.
Derfor sætter jeg mig altid grundigt ind i dine opgaver. Er lydhørt overfor dine ønsker og ideer. Hvor jeg på samme tid også byder ind med min viden og erfaring.

Hvad optager mig |

Min fascination og passion ligger indenfor Still life, produkt og virksomheds profil. Hvor du får gavn af min viden indenfor lyslægning, Photoshop og diverse teknikker. Hvilket alt sammen gør, jeg kan løse dine ideer.
Det er her det tekniske foran kameraet, og samarbejdet bag kameraet skal gå op i en højere enhed

Efterspørgsel på video eller billeder der bevæger sig. Er blevet en stor del af mit arbejde. Det er hvad enten det gælder Stop motion, timelapse eller cinemagraph. Som er bevægelig still billeder der sat sammen til en video. Eller video i form virksomheds profil eller produkt video.

Kunder |

Jeg arbejder i tæt samarbejde med mine kunder og samarbejdspartner. Som betror mine ideer, visioner og kunnen.
Tusinde tak for jeres tillid.

Virksomheder |

Lego, Danfos, Arla, Arla Food Ingredients, Capital of children, TDC, Lidl, Scandic Hotels, Nilfisk, Bestseller, Eimskip, Mejeri.dk, Meraki, Nicolas Vahe, House Doctor, Saling Group, Tina Munkholm, To Form, Normal, Nordisk

Bureauer |

Grobowski, Turbine forlag, Dentsu Aegis Network, MKTG Media company,

Magasiner |

Isabellas magasin, Alt om haven magasin, Note Magazine